United by Music with Ben Nicky, Suncatcher, Tomqat @ Inspire - Trancers.ro
54349
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-54349,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

United by Music with Ben Nicky, Suncatcher, Tomqat @ Inspire

Prima petrecere trance pe 2016, este o petrecere putin mai restransa, insa e cu siguranta doar incalzirea pentru ce va urma in Romania pe tot parcursul anului! United By Music revine cu un nou eveniment, de data aceasta cu Ben Nicky  ca si protagonist. Chiar daca nu o sa ajung acolo, sunt sigura ca o sa fie o petrecere zdravana de tot! Nu cred ca trebuie sa va zic prea multe despre Ben, e deja un icon printre ascultatori. Va las doar unul din seturile sale de anul trecutsa va convingeti de ce trebuie:

Line upul, pe mine una m-a surprins destul de mult. Nici unul din numele ”obisnuite” nu apar, insa ma bucura sa vad ca pe langa Ben, apare si Suncatcher. Nu cred ca e nevoie sa ii mai fac o introducere, orice trancer din Romania ar trebui sa se mandreasca cu el, fiind de-al nostru iar piesele lui fiind sustinute de catre DJ precum Armin, Above and Beyond, Alex M.O.R.P.H, s.a. Este un producator de uplifting trance foarte bun, si chiar merita suportul nostru. De curand a fost anuntat si in line upul celor de la Luminosity, ceea ce e mai mult decat awesome!

Pe langa Ben Nicky si Suncatcher, de incheierea petrecerii se va ocupa Tomqat – aliasul hardstyle al lui Bogdan Vix. Eu nu sunt mare fana a acestui gen, sunt doar vreo cateva piese pe care le ascult si ma mai dezlantui doar alaturi de comunitatea trance pe ele, dar sunt sigura ca cei mai cunoscatori decat mine o sa simta pana in maduva oaselor fiecare sunet.

Stiu ca e o petrecere mai mica, insa sper sa vina cat mai multi oameni, pentru ca merita. Toti cei din line up sunt niste adevarati artisti si merita sustinuti pentru ceea ce fac. Merita sustinuti pentru muzica, pentru loialitatea fata de acest gen muzical, pentru implicarea in comunitatea si dorinta de mai mult.

Totodata, si comunitatea United by Music merita sa vada totusi ca eforturile lor nu sunt in zadar. Pentru cei ce nu stiu inca, United by Music este o comunitate de crowdfunding care organizeaza aceste evenimente prin eforturi proprii, eforturi care totusi nu sunt de neglijat. Sunt un grup de oameni care incearca sa adune cat mai multi tranceri de fiecare data si care nu vor sa renunte nici o clipa la dragostea lor pentru muzica asta. Sunt un grup de oameni frumosi care merita sa va vada acolo, alaturi de ei.

Biletul e doar 30 de lei, iar evenimentul are loc in Inspire Lounge.

Mai multe informatii gasiti si pe evenimentul oficial de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/771476736329353/

Trance on!

Oana Blaga
oany.blaga@gmail.com

User Experience designer, blogger and music lover.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.