Armada Night se intoarce in Romania pentru o alta seara incendiara la Arenele Romane. Daca in aprilie atingeam sunetele alaturi de Aly and Fila, Christina Novelli si Snatt and Vix, de data aceasta cei alaturi de care vom dansa si vom canta sunt: Alexander Popov, Mark Sixma, Susana, Simon O’Shine, Alexandra Badoi si bineinteles Snatt and Vix.

7 artisti, 3 tari, o singura scena. Reteta perfecta pentru un eveniment de neuitat. Nu trebuie sa va mai spunem cat de incantati suntem de acest eveniment si cat de mult asteptam o continuare a celui din aprilie. Continuare ce este de fapt un precedent al Armin Only, eveniment ce spune prezent la noi pe 8 noiembrie.

Data: 4 Octombrie @ 9 pm
Locatie: Arenele Romane, Bucuresti
Bilete: 30 Ron / Vip 60 Ron  pe bilete.ro si myticket.ro.
Event facebook: http://on.fb.me/1sITSsA

Detalii despre artisti:

Alexander Popov (Dj set)

Este unul din cei mai populari producatori de trance si progressive din Rusia si nu numai. Artistul Armada Music este sustinut indeaproape de nume sonore ale tranceului cum ar fi: Armin van Buuren, Dash Berlin, Cosmic Gate, Paul van Dyk sau Markus Schulz. Are in portofoliu evenimente precum Global Gathering, A State of Trance 600, Kazantip si primul album semnat cu Armada Music – Personal Way, album ce s-a bucurat pana acum numai de feedback pozitiv.

SUSANA (Live PA)

Este una din cele mai cunoscute vocaliste din lumea trance ului si are numai colaborari de exceptie. Armin van Buuren, Rex Mundi, Dash Berlin, Markus Schulz, Lange si Aly and Fila sunt doar cateva din numele alaturi de care a lucrat. Este o prezenta constanta in show urile lui Armin, mai ales Armin Only. Una din cele mai cunoscute si iubite colaborari este cea cu DJ RAM pentru binecunoscuta RAMelia, piesa anului 2013 – piesa tribut pentru sotia acestuia, piesa plina de sentimente si trairi.

MARK SIXMA (DJ Set)

Nascut in acelasi oras ca Tiesto, Breda, Mark are toate atuurile sa ajunga unul dintre marii producatori olandezi pe trance & progressive, daca nu cumva a facut asta deja! Productiile sale geniale au ajuns in playlisturile lui Tiesto, Ferry Corsten, Armin van Buuren, Paul van Dyk, Judge Jules, Gareth Emery, Markus Schulz si au fost semnate la Armada Music, Black Hole si Fektive Recordings. A impresionat o lume intreaga cu setul sau transmis live din Olanda atunci cand a mixat in primavara acestui an la marele eveniment celebrativ “A State Of Trance 650” a lui Armin van Buuren. Se zvoneste ca Mark Sixma va primi pe mainile sale propriul sau sub-label in cadrul grupului de label-uri Armada Music, iar acest lucru este un pas major in cariera tanarului artist olandez.

SIMON O’SHINE (DJ Set)

Unul dintre cei mai tineri producatori de trance & progressive ajunge in fata trancerilor din Romania. Poate cel mai in forma si in voga artist din noua generatie de producatori si DJs de muzica uplfting, genul cel mai pur din zona de muzica trance, Simon O’Shine, promite ca dj la fel de mult ca si producator si rupe trancefloor-urile peste tot in lume, cu un stilul sau personal euphoric si emotional, o muzica cu suflet cum este caracterizata de cunoscatorii si devoratorii de muzica trance. Prezent in mod frecvent in playlisturile lui Armin van Buuren, Simon este deja un preferat al publicului avizat si nu numai, cu fiecare productie si remix al sau fiind foarte votat laFuture Favorite, titlu pe care l-a si castigat, nu doar o data ci chiar de cateva ori in radio show-ul saptamanal a lui Armin van Buuren, A State Of Trance. Ca si DJ pe peste tot pe unde a mixat atat in Europa dar si in America de Sud, a strans un public numeros de fiecare data, public adus rapid in extaz de o combinatie perfecta a ritmurilor energice cu pasaje de breakdown foarte melodioase cu iz orchestral.

ALEXANDRA BADOI (Live PA)

Pe plan muzical, Alexandra a reusit o premiera pentru muzica electronica romaneasca: impreuna cu DJ-ii Snatt & Vix, a semnat o piesa la casa de discuri Armada Music, condusa de DJ-ul de renume mondial Armin Van Buuren. Astfel, Cold Shower, melodia compusa si interpretata de Alexandra, a devenit rapid una dintre cele mai apreciate piese de muzica trance. In plus, videoclipul oficial Cold Shower a adunat o multime de reactii frumoase din partea publicului si a mass-mediei: peste 500.000 de vizualizari pe YouTube.

Muzica face parte din viata ei, iar visul copilariei sale, de a canta pe scene mari, alaturi de nume celebre, s-a impletit cu pasiunea pentru muzica electronica. Cu dedicare si perseverenta, Alexandra si-a propus sa aduca si curentul trance romanesc in atentia artistilor straini. Si a reusit, caci spectacolele ei pe aceeasi scena cu celebrii DJ Tiesto, Paul Van Dyk, Above and Beyond, Ferry Corsten, Moby – din cadrul unor evenimente de impact ale muzicii trance, precum Liberty Parade, Mission Dance Weekend ori Armada Night – au dus la propulsarea pieselor sale (Cold Shower, In My Eyes, Love My World, I’ll Be Fine, Let’s Fall In Love, Goodbye, Lifetime Change) pe primele pozitii din topurile radiourilor de profil.

SNATT & VIX (DJ Set)
Snatt & Vix reprezinta un duo de succes din Romania care a contribuit considerabil de-a lungul anilor la promovarea muzicii trance in Romania dar si dincolo de hotarele ei. Pentru ei muzica trance a devenit un fel de religie si mod de viata! Inca de la inceputul anilor 2000 cei doi urmareau si ascultau productiile de acest gen promovate in cadrul unor emisiuni radio online. Urmatorul pas a fost lansarea in calitate de dj, pornind de la aparitii modeste, apoi din ce in ce mai aclamati de public au inceput sa fie prezenti in multe cluburi din Romania precum si la festivaluri si evenimente alaturi de nume mari ale muzicii electronice: Armin van Buuren, Tiesto, Markus Schulz, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Above & Beyond, Sander van Doorn, Dash Berlin si multi altii.

flyer Armada Night Live (4 Octombrie 2014)