Biletele la Armin Only Intense se vand mai ceva ca painea calda. Cu cele de early bird si cele de 110 de ron sold out, evenimentul se anunta a fi evenimentul anului 2014 pe meleagurile noastre in materie de EDM. Credeti-ne pe cuvant cand spunem ca nu va fi un fan al lui Armin care sa spuna pas la revenirea lui in Romania.

Anul acesta, Armin Only e si mai special decat precedentele. Asta datorita colaborarii DJ ului cu directorul de teatru Jos Thie si “geniul in creatie” Sander Reneman. Acestia au pus la cale un adevarat spectacol, dand astfel evenimentelor din domeniu noi idei de a uimi publicul.

“Show-ul ARMIN ONLY este o abordare neconventionala si fresh. Sufletul evenimentului va ramane dj set-ul, dar ca acesta sa fie si mai interesant pentru public, totul este pus in scena ca o productie teatrala”  Armin van Buuren.

Fugiti repede si luati-va bilet. Fugiti si luati-l la 130 de ron cel Regular. Daca vreti de VIP, gasiti SILVER la 225 de RON si GOLDEN la 450 de RON. Fugiti la cea mai apropiata dintre locatii (reteaua de magazine Eventim.ro – Eventim are ca puncte de vanzare magazinele: Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) sau fugiti cu clickul pe  www.eventim.ro. Nu maine, nu poimaine ci astazi. Stiti vorba aia: “Nu lasa pe maine ce poti face azi!”

Detaliimaigasitiaici sau pe Facebook. TRANCE ON!

ArminPoster-Romania