Armin Van Buuren revine pe meleagurile nostre. Revine nu cu un A State of Trance asa cum multi sperau, ci cu un spectacol  mai incendiar decat orice alt spectacol pus vreodata in scena de catre un DJ – Armin Only Intese, show de promovare al ultimului sau album. Vine cu o echipa minunata de peste 20 de artisti. De la muzicieni, vocalisti la acrobati si dansatori tot sunt parte a ceea ce se anunta a fi o noapte plina de cele mai intense trairi la Romexpo, in Bucuresti pe 8 noiembrie.

4

Evenimentul ca fi prezentat pe 3 scene diferite, cu Armin “dirijor” pe scena principala pe tot parcursul celor 6 ore de “nebunie”. Anul trecut a innebunit comunitatea trance din toata lumea, majoritatea show urilor fiind sold out.

Noi abia asteptam sa ne bucuram alaturi de voi de cele mai frumoase momente. Dupa ce am vazut o multime de reviewuri, poze si video uri din intreaga lume suntem siguri ca si la noi evenimentul va fi nemaipomenit!

Mai multe detalii vor veni aici, dar si pe arminonly sau pagina oficiala de facebook Armin Only Intense – Romania.

Stati pe aproape, cumparati-va bilet si pregatiti-va de nebunie!!! TRANCE ON!

Data: 8 Noiembrie @ 8 pm
Locatie: Romexpo, Bucuresti
Bilete: Regular: 110 Ron / Silver: 225 Ron/ Vip: 450 Ron  pe eventim.ro si in punctele de vanzare: Vodafone, Orange, Domo si librariile Humanitas si Carturesti
Event facebook: http://on.fb.me/1rgiNHC

ArminPoster-Romania