Snatt & Vix, Glitech Pavel, Kristofer & Calin at Khemia - Trancers.ro
54354
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-54354,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Snatt & Vix, Glitech Pavel, Kristofer & Calin at Khemia

Daca nu stiti cum sa petreceti de Valentine’s day, iaca o propunere numa’ buna: un party trance in Bacau. Sambata, pe 13 februarie, incepand cu ora 10:00 pm in Club Khemia omuletii astia va asteapta sa va bucurati de niste muzica buna.

Evenimentul este organizat de catre Rave O Lution si ii are ca protagonisti pe Snatt & Vix, ceea ce nu e chiar o noutate. Cei doi se ocupa de majoritatea evenimentelor trance din Romania si muncesc destul de mult sa mentina comunitatea trance romaneasca cat mai activa. Eu i-am luat la intrebari o data despre ce fac si cum se descurca cu toatea astea in interviul de aici. De curand au lansat si primul lor album, TrancENDance, despre care mi-au vorbit mai detaliat aici.

Lineup: 

CALIN

KRISTOFER

SNATT & VIX

GLITECH PAVEL
____________________________________

Pret avans: 30 lei
Pret intrare: 50 lei

Petrecerea va permite accesul a 200 de persoane.
Prioritate au biletele vandute in avans, la usa se vor pune in vanzare diferenta.
Dupa atingerea capacitatii maxime, se va aplica regula “one out – one in”.
____________________________________

| Accesul se va face incepand cu ora 22.00
| Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 03:00, in caz contrar se va plati din nou contravaloarea biletului de intrare.
| Guestlistul este valabil doar pana la ora 00:00.
| Bilete in avans, contact, informatii si rezervari: 0764 593 816 / 0747 980 023

____________________________________

Evenimentul se adreseaza persoanelor majore. 18+

____________________________________

*Calin [ Warm-up ]

Influentat de scena muzicii underground a Bucurestiu-lui ,realizeaza ca muzica electronica inseamna mai mult pt. el decat a fi un simplu spectator asa ca trece la fapte si incepe Dj High Way Academy avandu-l ca tutor pe Christian Lepah. Calin este un Dj ,,fresh,, care promite mult in seturile sale , un nume pe care il vom auzi des de acum incolo !

*Kristofer

A debutat în 2012 cu “Katana”, primul single al proiectului progressive MKB, pe care îl alcătuieşte împreună cu Mădălin Roşioru (Bucureşti), direct în seturile DJ-ului internaţional Markus Schulz. A semnat cu High Contrast Recordings, un label foarte important la scară mondială şi va lansa în curând alte trei piese la Fraction Records, un label cunoscut din Marea Britanie.

*Snatt & Vix

Sunt doi producători / DJ români care au introdus pe piaţa românească un gen muzical care stârneşte gânduri şi deschide apetitul pentru o călătorie în lumea acordurilor euforice, care te poartă de la beat-uri cutremurătoare, până la momente pline de sentiment pe piese cu vocal-uri . Snatt & Vix sunt artişti semnaţi la Armada Music, Amsterdam Trance Records, Coldharbour Recordings, High Contrast, Maelstrom Recordings şi Roton. Ei sunt fondatorii brandului de evenimente TrancENDancE, vârful de lance al iubitorilor de trance din România. Stilul lor adoptat este trance & progressive. Ca ultime noutăţi despre Snatt & Vix putem menţiona succesul featuring-ului lor cu Alexandra Bădoi ( Game of Love ) şi albumul care deja a aparut pe piata. De-a lungul timpului Snatt & Vix au împărţit scena cu nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare : Armin van Buuren, Tiesto, Above & Beyond, Sander van Doorn, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Markus Schulz, W&W, Fatboy Slim şi mulţi mulţi alţii.

snattandvix.com

*Glitech Pavel [ After-hours ]

Intodeauna influentat de techno experimental la un high BPM, acesta aduce intotdeuna in seturile sale impact dupa impact cu o inalta precizie. Abosolvent al Academiei Subbass London, unde si-a perfectionat technica ca Dj si Producator alaturi de veteranii Phunx Soundcheck si Graeme Lloyd. Astfel, lui Glitech Pavel i s-a oferit sansa sa puna muzica la unul dintre cele mai mari cluburi din Europa, Ministry of Sound, alaturi de nume ca Dash Berlin, Ben Nicky, Steve Lee, Phil Reynold, Mr Ralz,Omnia , Andrew Rayel , În 2013, Glitech Pavel aduce o schimbare: de la Podcastul “Live In Techno” trece la noul său proiect „Rave O Lution”, unde aduce în joc Psy-Trance-ul, combinat cu techno la acelasi BPM ca înainte.

In 2014 i-a amploare un nou proiect Civil Disorder , un duo intre Glitech Pavel si Chris Coles ca si producatori , semnand piese cu case de discuri precum , Electronic Waves Records , Brain Mapping Recordings , DC 10 Records , We Love Minimal etc. cucerind locuri in top 100 cu piese precum Mitsubishi , Eden , Asylum , Signals , Aerodrome , piese sustinute de Paul Van Dyk , Markus Shultz , Anhken Etc.

Oana Blaga
oany.blaga@gmail.com

User Experience designer, blogger and music lover.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.