Well, cei ce ma citesc deja stiu ca sunt un trance addict fara sperante de recuperare. Iubesc muzica asta, o respir in fiecare zi si nu ma vad traind fara ea. Asa ca, incerc sa imi satisfac orice pofte apar in acest domeniu. Siiiiiii uite asa, pe 25 aprilie ma teleportez in Bucuresti pentru o noapte fan-tas-ti-ca alaturi de Aly and Fila, Christina Novelli si Snatt and Vix!

Abia astept sa ii revad pe toti membrii #trancefamily din Romania si nu numai! Abia astept sa ma bucur de cateva ore de trance live si o atmosfera ce sigur ca fi incendiara!

Abia astept sa o vad pe Christina Novelli mixand. Da, mixand. O vocalista destul de buna ce in ultima vreme se pare ca experimenteaza lucruri noi, insa lucruri ce ii plac de ceva vreme. Am vazut cateva feedback uri în ceea ce o priveste si abia astept sa ma conving singura ca fata asta chiar se pricepe!

Abia astept sa il vad pe Fila mixand cel mai bun uplifting din lume si sa ating sunetele iar si iar! Albumul lansat anul trecut, albumul de remixuri ce apare acusi m-au convins din nou de cat de minunati pot oamenii astia ca producatori, ca tranceri!  Si stiu ca nu sunt singura!

Abia astept sa vad ce au mai pregatit Snatt and Vix si cu se ne mai incanta de data aceasta. Baietii au fost destul de productivi in ultima vreme organizand evenimente trance pentru comunitatea din Romania, dar si lansand piese minunate ce au innebunit trance ul de pretutindeni.

Pe 25 aprilie dati-ma pierduta la Arenele Romane. Tot ce va conta pentru o singura noapte va fi dragostea pentru trance si bucuria de a o impartasi alaturi de voi. Spuneam mai demult ca Trance music is connecting awesome people! Ei bine, repet asta. Și o sa o repet pana in panzele albe. Am ajuns sa cunosc o groaza de oameni prin intermediul lui si multi imi sunt prieteni foarte buni acum. Trance music all the way!

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe Trancers.ro sau pe facebook (pagina evenimentului).