Remember Christmas Trance Party - Trancers.ro
29
post-template-default,single,single-post,postid-29,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Remember Christmas Trance Party

Ma uit si acum, dupa 4 ani juma’ , la afisul petrecerii de dinainte de Craciunul lui 2008 si nu-mi vine sa cred cat de simplu si eficient era : fara briz-brizuri si cu Trance pe el. We-Trance (asa se numea organizatia, cumva rudele indepartate ale Trance IS*Tribute) venea dupa o perioada de petreceri organizate ba in Palace Cafe (mai exista ?!?), ba in Venom (asta nu mai exista sigur), direct in inima Tudorului, in Backroom34.

Identitatea We-Trance apartine unui prieten bun, care nu apare pe afis de data aceasta, Glenn dupa numele de scena. Fusese un an bun pentru orgoliul W-T (organizarea evenimentului Thrillseekers la Bucuresti in Club Kado), mai putin bun pentru finante (ceva neintelegeri la bani cu ocazia aceluiasi party).

In line-up, pe langa subsemnatul ii gaseam pe Serge (punct de baza la fiecare warmup), D-Flux (dj din Brasov), ATA (producer din Iasi, inca activ, click pentru Soundcloud).

Petrecerea a beneficiat de un suport sustinut din partea colegilor din Bacau. Glenn reusise sa stranga o comunitate solida in jurul We-Trance, chiar si din alte judete care inca se mai luptau cu monopolul house & shit.

A rezultat o petrecere foarte reusita, mai jos veti gasi poze si set-ul meu de atunci (a fost primul meu set pe AbletonLive!)

Oana Blaga
oany.blaga@gmail.com

User Experience designer, blogger and music lover.

No Comments

Leave a Reply