Se cere un post în limba română aici. Și se cere doar pentru că cei de la TrancENDance nu au stare deloc și plănuiesc numai nebunii pentru familia trance românească.

De curând tocmai a fost anunțat un eveniment trance foarte simpatic la Chișinău și anume Armin Van Buuren la Moldxpo, pe 31 mai! Șiiii evident că nu se putea fără o expediție marca Snatt and Vix, după experiențele foarte plăcute la ASOT 600 și Armin Only Intense, ambele în Bulgaria.

Detaliile spun așa:

Rezervări Transport & Informații : asot@trancendance.ro

Preț Transport / Persoană : 150 Lei

Data Plecare : 31 Mai ( ora 3:00AM ) București / Data Întoarcere : 1 Iunie ( ora 10:00AM ) București

Autocarele sunt unele Premium si sunt dotate cu aer conditionat.Accesul in ele se va face pe baza pasaportului si a buletinului fiecarei persoane in parte.Plecarea se va face Duminica 31 Mai, la ora 3:00AM, din Bucuresti, si vom ajunge inapoi in Bucuresti la ora 10:00AM, pe data de 1 Iunie, Luni. Toți cei care vor dori să meargă la acest eveniment, vor fi adăugaîi într-un grup secret, pe facebook, unde au acces DOAR CEI CARE VOR MERGE SIGUR, ȘI EVIDENT, VOR PLĂTI CONTRAVALOAREA BILETULUI DE TRANSPORT, ȘI VOR FACE ȘI DOVADA ACHIZIȚIONĂRII UNUI BILET DE EVENIMENT, pentru perfecta desfășurare a întregii “expediții”.

Trancers.ro va fi acolo și va transmite de la fața locului pentru cei ce nu vor reuși să ajungă. Dar totuși sperăm să ne vedem cât mai mulți și să reunim încă o dată comunitatea asta de oameni frumoși! TRANCE ON!

PS. Pentru orice întrebare legată de eveniment, sau de expediția de mai sus puteți să ne scrieți chiar aici, sau să trimiteți un email pe asot@trancendance.ro.

trancendance la chisinau