Cu ocazia editiei a patra a Trance Mission am revenit in Palace Cafe oarecum nostalgic dupa petrecerile organizate aici in urma cu aproape 5 ani. Line-up-ul suferise ceva modificari, in sensul in care subsemnatului i se dadea felia de warmup + b2b cu main dj-ul deja consacrat alTranceIS*TributeDany Dazano.

Plecasem de acasa fara prea mari sperante, intelegand faptul ca lumea se strange ceva mai tarziu de 22:00 (de ce sa nu recunosc, si eu faceam la fel). Un pic imi pierdusem din incredere pe parcurs, pauza de un an isi spunea cuvantul si mai era si evidenta nepotrivire a profilului meu ceva mai uplifting si feelingos care graviteaza in jurul valorii 138. Ma mai scotea din stare faptul ca stransesem de’a lungul timpului ceva piese numai bune pentru un warmup si in sfarsit aveam ocazia sa le aud la volum mai ridicat.

Petrecerea pe ansamblu insa mi s-a parut cred cea mai reusita din toate la care am fost in ultimul timp. De ce ? Locatia cred ca si-a spus cuvantul (bar de capacitate mijlocie, plin, preturi mai mult decat ok pentru zona in care ne aflam), atmosfera fiind intretinuta cu succes de catre consumatorii de trance de cea mai buna calitate.

Despre warmupul meu nu prea sunt multe de spus, spre finalul sau s-a strans lume indeajuns incat sa se sara si sa se bata din palme. Lucrurile interesante inca nu incepusera inca…

La 0:00, Dany baga Giuseppe Ottaviani /w Ferry Corsten – Magenta si totul o ia razna. Pe langa faptul ca eu consider (atentie, urmeaza un cliseu) piesa asta ca fiind un soi de TuneOfTheYear so far… Exceptand mici probleme tehnice aparute chiar la tranzitia warmup-main, care se pare ca au fost de bun augur, baiatul asta, pentru care am un respect deosebit pentru tot ceea ce face pentru comunitatea locala, a reusit sa faca un set minunat, foarte bine construit si suficient de balansat incat sa energizeze pe toata lumea in asa hal incat la 2:30 cand am reintrat in paine mi-a fost foarte usor sa sustin inca o mini-sesiune upliftoaso-ciocanoasa, culminand cu o piesa care nu mai are nevoie de nici un comentariu : William Orbit – Adagio for strings (Tiesto rmx).

In concluzie, a iesit un party excelent, asteptam cu nerabdare viitoarele petreceri! Multumim tuturor membrilor TranceIS*Tribute, InOras.ro, lui Mihai de la Palace Cafe pentru disponibilitate si amabilitate si in primul rand tuturor celor prezenti : din cauza voastra se petrec aceste lucruri minunate la Iasi !

601070_525928257466246_1238262914_n